×

Plus Telekom Tarafından Güroymak'a İmam Hatip Lisesi

Bitlis'te çağrı merkezi kuran Ümit Mutlu ve Cengiz Savaş Dur kardeşler, anne ve babalarının adına Güroymak İlçesi'ne 12 derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırdı.

Bitlis'te çağrı merkezi kuran Ümit Mutlu ve Cengiz Savaş Dur kardeşler, anne ve babalarının adına Güroymak İlçesi'ne 12 derslikli İmam Hatip Lisesi yaptırdı. İşadamı Dur kardeşler adına, Selahattin- Rahime Dur İmam Hatip Lisesi'nin anahtarı İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz'a teslim edildi.
 
Bitlis kent merkezinde çağrı merkezleri bulunan Dur kardeşlerin sahip olduğu Artı Mobil Şirketi, Güroymak ilçesi'ne 12 derslikli imam Hatip lisesi inşa etti. Yaklaşık 800 bin TL'ye mal olan okul 3 ayda tamamlandı. Önümüzdeki yıl eğitim öğretimin verileceği okulun anahtarı ise Ümit Mutlu ve Cengiz Savaş Dur kardeşler adına Artı Mobil Şirketi'nin Bitlis sorumlusu Bakır Geldegül, tarafından Bitlis Milli Eğitim Müdürü Korkmaz'a teslim edildi. Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, okulun büyük gayret gösterilerek kısa sürede tamamlandığını söyledi.
 
Korkmaz, Dur Kardeşlere teşekkür ettiklerini belirterek, "Okulumuz gerek işçilik ve gerekse iç dizayn olarak örnek teşkil edecek şekilde inşa edildi. Başta Dur kardeşler olmak üzere Artı Telekom şirketi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Okulumuzun öğrencilerimize ve Güroymak'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Artı Mobil Şirketi adına konuşan Bakır Geldegül ise, okulun 12 derslik, bilgisayar odası, kütüphaneden oluştuğunu ve 3 bin metrekare alana kurulduğunu söyledi. Okula, Ümit Mutlu, Cengiz Savaş Dur'un anne ve babası olan Selahattin- Rahime Dur isminin verildiğini belirterek, "Okulumuz önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak. Amacımız geleceğe güvenle bakan dürüst, kendinden emin, çevresine ve doğaya saygılı gençlik yetiştirmektir. Okulumuzun Güroymak halkına ve öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 
Kaynak: