×

Kaymakam İnci'den iftar yemeği

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle muhtarları, şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenledi.

Hizan Öğretmenevi'ndeki programa katılan konuklarını kapıda karşılayan İnci, davetlilerle yakından ilgilendi. 
 
İlçe Müftüsü Tahir Erçin'in okuduğu dua ile davetlilerin iftarını açtığı programda konuşan Kaymakam İnci, ramazanın paylaşma ve kaynaşma ayı olduğunu belirtti.
 
Bu güzel ayda, Allah'ın rahmetinden ve bereketinden daha çok istifade etmek için bir arada olmak istediklerini bildiren İnci, şöyle konuştu:
 
"Güzel bir ramazan akşamında birlikte iftarımızı açmanın ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Davetimizi kırmayarak iftar soframıza icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazanda çok çeşitli iftar sofraları kuruluyor ve bu iftar sofraları vesilesiyle halkımız bir arada iftar ediyor. İnsanlar birlikte oturup muhabbet ettikçe, kaynaşır ve aralarında sevgi ve muhabbet bağları oluşur. Ramazan ayının özelliği ise bu muhabbet ortamının oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve bereketin ayrıca bütün topluma yayılması ve herkesi kucaklamasıdır. Biz de bu akşam bunu hedefledik. Allah birliğimizi bozdurmadan kardeşliğimizi de daim eylesin. Mübarek Kadir Gecenizi ve bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum."
 
Davetliler ise iftar programını düzenleyen İnci'ye teşekkür etti.
Kaynak: