×

Aksoy, Tanıtım Günlerini Değerlendirdi

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ankara'da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri'ni değerlendirdi.

Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 13-16 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Tatvan Belediyesi'nin de katıldığı Bitlis Tanıtım Günleri'nin bölgenin tanıtımı açısından verimli geçtiğini belirtti.
 
Tanıtım günlerinde Tatvan Belediyesi ve Tatvan Kaymakamlığı'nın standına olan yoğun ilgiden dolayı memnun kaldıklarını ifade eden Aksoy, "Bu tür organizasyonlar ile şehrimizi, yaşadığımız yerleri Bitlis'e yabancı olan insanlara tanıtma imkanı buluyoruz. Bu organizasyonlar ile sadece şehrimizi tanıtmakla yetinmiyor, ekonomi için yatırımcıları, turizm için ise yerli ve yabancı insanları şehrimize davet ediyoruz.

Belediye olarak bu katıldığımız ikinci fuar. Daha önce 83. Uluslararası İzmir Enternasyonal Fuarı'na katılmıştık. Şimdi de Ankara'da ikincisi düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerine katıldık. Fuarın Tatvan şehri için, ilimiz için her anlamda yararlı bir o kadar da anlamlı geçtiği kanaatindeyim. Belediye ve Kaymakamlık olarak oluşturduğumuz "Tatvannamê", "Tatvan Tarihi" ve "Geçmişten Günümüze Tatvan" adlı eseri standımıza uğrayan ziyaretçilere, işadamlarına, devlet büyüklerimize takdim ettik. Bu eserlerde Tatvan'ımızın tarihine, coğrafi özelliklerine, turizm bölgesi olduğuna, bölgenin yatırım ve turizm için uygun olduğuna vurgu yapmıştık. Bölgemizin kalkınmasında, yatırımcıların bölgeyi tanımasında ve turizm atağı için önemli birer basamak olan bu tür organizasyonların er yada geç meyvesini alacağımıza dair şüphem yoktur. Şehrimizin yararına olan bu tür tanıtım fuarlarının devamını diliyor ve Tatvan Belediyesi olarak memleketimizin tanıtımı için üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyorum.
 
4 gün boyunca süren tanıtım organizasyonunda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma, bizleri Ankara'da yalnız bırakmayan hemşerilerimize, burada bulunan derneklerimize ve bize ev sahipliği yapan Ankara'lılara teşekkür ediyorum." Dedi.
Kaynak: