Losev

Alibeyoğlu lise öğretmenleriyle bir araya geldi

Videoyu Aç Alibeyoğlu lise öğretmenleriyle bir araya geldi
A
a

Güroymak Kaymakamlığınca öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla ilçede görev yapan lise öğretmenleriyle bir araya geldi.

Güroymak toplantı salonunda lise öğretmenleriyle bir araya gelen Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Liselerde üniversite sınavlarına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine, Üniversiteye Hazırlık Kamp Projesi kapsamında destek olduklarını ifade etti.

Kaymakam Alibeyoğlu yaptığı açıklamada, ilçede eğitimin daha üst düzeye yükseltilmesi ve üniversite kazanma oranının artırılması için büyük çaba gösterdiklerini söyledi.

Kamu kurumları eliyle eğitime yapılan yatırımın önemli yatırımlardan olduğunu ve bu yatırımların okullara zamanında ulaştırılması gerektiğini belirten Alibeyoğlu, öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için tüm gayretlerimiz devam etmektedir. Eğitime verdiğimiz çeşitli destekler sayesinde her geçen gün bir adım daha ileriye yükselmekteyiz. Üniversite sınavının az bir süre kalmasından dolayı kalan süre zarfında öğrencilerimizin üniversite sınavlarını kazanmaları istedikleri bölümlere gitmeleri için neler yapılması gerektiği konusunda görüşmeler yaptık. Yapılan görüşmeler sonucunda yol haritasını belirledik dedi. 

Geleceğimizi yönlendirecek, şekillendirecek ve ileriye taşıyacak başarılı gençlere destek vermeyi kaymakamlık ve belediye olarak kendilerine bir görev, ödev ve sorumluluk bildiklerini belirten Alibeyoğlu, gençlerin üniversiteyi kazanmalarına bir nebze vesile olursak, öğrencilerin ailelerinin mutluluklarına ortak olmuş oluruz diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.