DEM Bitlis Belediye
Losev

Alev Öğretmen'den 183 Öğrenciye Yardım Eli

Videoyu Aç Alev Öğretmen'den 183 Öğrenciye Yardım Eli
A
a

Adilcevaz ilçesinde görev yapan sınıf öğretmeni Alev Turgut'un sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı kapsamında 183 öğrenciye kışlık ayakkabı gönderildi.

Öğretmen Turgut'un Kömürlü köyünde eğitim gören öğrenciler için sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya destek veren hayırsever kişi ve kurumlar tarafından 183 öğrenciye kışlık ayakkabı gönderildi.

Yardım kolilerini alan Alev öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergün Ergören ile dar gelirli 183 öğrenciye kışlık ayakkabılarını dağıttı.

Ergören, yaptığı açıklamada, Alev öğretmenin çağrısı üzerine ilçede eğitim gören öğrencilere yardım yapıldığını belirterek, daha önce 12 köy okulunda 392 öğrenciye ayakkabı yardımı yaptıklarını anımsattı.

Öğretmen Turgut'a ve hayırseverlere teşekkür eden Ergören, çocukların yüzündeki mutluluğa şahit olmanın her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Öğretmen Alev Turgut ise ülkede çok sayıda yardımsever bulunduğunu bildirerek, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrılara destek veren kişi ve kurumlara teşekkür etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.