Losev

Alaydın'dan, Siyasi Partilere Ziyaret

A
a

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ile birlikte Bitlis’te bulunan siyasi partileri ziyaret ettiler.

Barış ve Demokrasi Partisi Bitlis İl Başkanlığını ziyaret eden Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve beraberindekileri BDP İl Başkanı Mehmet Can Demir ve parti yetkilileri tarafından karşılandı. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette yaklaşan yerel seçim sürecinde siyasiler birbirlerine başarılar diledi. BDP Bitlis İl Teşkilatı ziyaretinin arından heyet bu sefer Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. Saadet Partisi Bitlis İl Başkanı Ayhan USLU ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve beraberindekilerin 3. Ziyaretleri HÜDA PAR Bitlis teşkilatı oldu. Hüda PAR İl Başkanı Celal Gül ve Belediye Başkan Adayı Cengiz Karakaya tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Ak Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu beraberinde meclis üyeleri ile birlikte son olarak Demokrat Parti Bitlis İl Binasını ziyaret ettiler. DP Bitlis İl Başkanı Ziya Yoldaş tarafından karşılandı. Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.