DEM Bitlis Belediye
Losev

Alaydın, Tanıtım Günleri Hakkında Açıklama Yaptı

A
a

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, İstanbul Feshane'de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerinde, kenti her yönüyle tanıttıklarını söyledi.

"Sadece İstanbul'dan değil, Gebze, Yalova, Sakarya ve civar illerden birçok kişi tanıtım günlerine katıldı. Son 10 yılda ili marka yapmak adına büyük atılımlar gerçekleşti. Bundan aylar önce Ankara'da Bitlis'i tanıttık. İstanbul'da daha büyük katılım oldu. Ankara'da bürokrasi ağırlıklı bir ziyaretçi profili vardı. İstanbul'da sivil toplum kuruluşları çok yoğundu. Stantları muazzam bir kalabalık gezdi."
 
Büyük emek sonucunda İstanbul'da bu etkinliğin düzenlendiğini anımsatan Alaydın, Vali Veysel Yurdakul ve milletvekillerinin tanıtım günleri için büyük gayret sarf ettiğini dile getirdi.
 
Tanıtım günlerinde emeği geçenlere teşekkür eden Alaydın, "İstanbul'daki belediye başkanlarımız bizi yalnız bırakmadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş birkaç programını Bitlisliler için iptal etti. Bakanımız Egemen Bağış da etkinliğimize katıldı. Bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Hedefimiz Bitlis'i ulusal basında gündeme getirmekti. Bunu başardık. Tüm Türkiye Bitlis'in güzelliklerini izledi" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.