DEM Bitlis Belediye
Losev

Aktivistler Van Gölü Havzası'nda kış kampı yaptı

Videoyu Aç Aktivistler Van Gölü Havzası'nda kış kampı yaptı
A
a

Vangölü Aktivistleri Derneği üyeleri bölgenin kış turizmine dikkat çekmek amacıyla, Van Gölü Havzası'nda kış kampı etkinliği düzenledi.

Eksi 10 derecelik soğuğa rağmen derneğin 8 gönüllü üyesi Van Gölü'nün Erciş sahilinde kamp kurdu. Aktivistler, Van Gölü kıyı şeridindeki güzel manzara karşısında her mevsim kamp yapılabileceğini söylediler.

Van Gölü sahilinde her türlü kış sporunun yapılabileceğine dikkat çeken Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, bu yıl "3. Kış Kampı" düzenlediklerini belirterek, "Bu kamp ile birlikte Van Gölü Havzası'nda 4 mevsim kamp yapılabildiğini göstermek istedik. Van Gölü Havzası çok özel bir coğrafyaya sahip olduğu için bu güzellikleri göstermek ve tanıtmak amaçlı kış kampını yaptık. Kış kampı kendine özgü zorlukları olsa dahi uygun malzeme ve şartlar dahilinde düzenlenebilmektedir. Eksi 10 derecelik soğuğa rağmen gönüllü 8 üyemiz ile birlikte kamp etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk. Van Gölü Havzası'nda her türlü kış sporu yapılabilir. Bölgemizde her mevsim spor ve turizmin artmasına yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Bu nadide bölgeyi korumalı ve geliştirmeliyiz" diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.