Losev

Aksoy, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Aksoy, Basın Mensupları İle İftarda Bir Araya Geldi
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis bölgesinde görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ramazan Ayı dolayısıyla Bitlis'te görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Tatvan'da düzenlenen iftar yemeğine Bitlis ili ve ilçelerinde görev yapan yaklaşık 30 gazeteci katıldı.İftar öncesinde açıklamalarda bulunan Aksoy, düzenlenen programa katılan gazetecilere teşekkür etti.

Zor şartlar altında görev yapan gazeteciler ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Aksoy, "Gazeteciler aslında şehrin gözü ve kulağıdır. Bu nedenle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve olayların anlık olarak servis edilmesi adına önemli bir görev üstlenmektedirler. Gazetecilik mesleğini ifa eden arkadaşlarımızın zor şartlar altında ve çoğu zaman hakarete uğrayarak çalıştığını biliyoruz. Her türlü sıkıntıya rağmen mesleklerini en iyi şekilde yapan basın mensuplarımız ile iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Ramazan Ayı; birlik-beraberlik, günahlardan kaçınma ve sukünet ayıdır. İçinde bulunduğumuz bu ayda dini, ahlaki ve manevi duygular çok yoğun bir şekilde yaşanmaktadır. İnsanların bu duygu ve düşünceler doğrultusunda hareket etmeye çalışması da, bu ayın manevi gerekliliğidir. Ramazan boyunca yaşadığımız bu manevi ruhun tüm yıl boyunca sürmesi gerekmektedir. Katılımlarından dolayı değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum." Dedi.

İftar yemeğinin ardından, Tatvan Belediyesi'nin Ramazan Ayı dolayısıyla yapmış olduğu Ramazan Sokağı'na gelen ekip burada bir süre oturup çay sohbeti yaptı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.