DEM Bitlis Belediye
Losev

AKP'den Kürtçe Türkçe Seçim Müziği

Videoyu Aç AKP'den Kürtçe Türkçe Seçim Müziği
A
a

AKP Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı

Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı “Daima Aşk, Daima Hizmet.” AKP’nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parçada yer aldı.

AKP, 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarının startının bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı törenle veriyor. Erdoğan’ın konuşmalarından önce yerel seçimlerinde kullanılacak olan şarkıların tanıtımı yapıldı. Tanıtım toplantısında ilk duyurulan şarkı AKP’de afişlere de slogan olarak kullanılan “Daima Aşk, Daima Hizmet.”

“AKP’DEN KÜRTÇE VE TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI”

AKP’nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan “El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye’yiz” oldu.

AKP’nin üçüncü açıklanan seçim müziği ise Karadeniz yöresine ait oldu. Haydi Uşak Horana adlı parçada ise salonda bulunanlar büyük bir coşku yaşadı.

2014 yerel seçimlerine 10 şarkı ile giren AKP’de her yöreye ait bir parça bulunuyor. Parçaların içinde ise en dikkat çekeni rap seçim müziği oldu. Haydi Şimdi Bir Daha adlı seçim müziği rap olarak seslendirildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.