Losev

Akil Gençler Platformu Bitlis Heyeti Başkanlığına Mehmet Sabır Aygül Atandı

Videoyu Aç Akil Gençler Platformu Bitlis Heyeti Başkanlığına Mehmet Sabır Aygül Atandı
A
a

Akil Gençler Platformu Bitlis heyeti Başkanlığına Mehmet Sabır Aygül atandı.

Akil Gençler Platformu Bitlis heyet başkanlığına atanan Aygül yaptığı açıklamada şunları söyledi; ” Çözüm süreci;30 yıldır akan kanın durması, annelerimizin, babalarımızın artık ağlamayacağı abilerimizin, kardeşlerimizin amansız bir savaşta ölmeyeceği dağların barut yerine, çiçek kokacağı birlik ve beraberlik içinde yaşanılabilir yeni bir Türkiye yolunda savaşsız ve mutlu günlere doğru yürümek demektir. Biz Fatih Sultan Mehmed Han Kadar Türk Bediüzzaman Said Nursi Hz kadar Kürdüz ve hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Bu süreçte en büyük görev biz gençlere ve annelerimize, bacılarımıza düşer.

Cehaletin tek korkusu Kadındır çünkü Kadın öğrenirse çocuklarınada öğretir. Akil Gençler Platformu olarak direnişe katılan gençler değil!!! Dirilişe katılan gençler olacağız!!! Vicdanınızın sesi olun lütfen ölüme değil, çözüme ortak olalım.

Hepimizin barışa,barışında hepimize ihtiyacı var. Yeter artık kurşunların gölgesinde yaşamak istemiyoruz. Barış istiyoruz – Em Asîtî dixwazin. Bütün genç kardeşlerimi birer akil genç olmaya ve bütün halkımızı birer barış elçisi olmaya davet ediyorum.

Ülkenin huzuru, kardeşliği için çözüm sürecine destek veren akil gençler platformu genel başkanı Syn; Delil ATEŞ ve desteklerini esirgemeyen bütün milletimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.