Losev

Ak Partili Demiröz'den Seçmene Mesaj

Videoyu Aç Ak Partili Demiröz'den Seçmene Mesaj
A
a

07 Haziran seçimlerinde Bitlis’ten yeniden Milletvekili seçilen Vedat Demiröz Bitlis halkına ve teşkilatına teşekkür mesajı yayınladı.

Demiröz yayınladığı mesajında: “Ak Parti’ye 13 yıl boyunca iktidar olma imkanı veren halkımız, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde yine en büyük desteği vermiş ve açık ara seçimin kesin galibi yapmıştır. Milletimiz hizmet için yine Ak Parti’yi adres göstermiştir.”dedi.
 
Demiröz sözlerini şöyle sürdürdü: “2011’de verilen Milletvekilliği görevini şeref ve onurla yürüttüm. Temsil ettiğim Bitlis halkını hiçbir zaman mahcup etmedim. Halkımızın gösterdiği teveccühle ikinci kez ilime hizmet etme imkanı buldum. Yeni dönemde aynı kararlılıkla daha fazla çalışarak Bitlis’e ve Ülkeme hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.”dedi.
 
Demiröz: “Bu vesile ile bizden desteklerini ve dualarını esirgemeyen çok değerli Bitlisli hemşerilerime, mensubu olmaktan onur duyduğum AK Parti camiasına, gece gündüz demeden; ailesinden, işinden, eşinden, çocuklarından fedakarlık ederek her an yanımızda olan, emek veren teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 7 Haziran seçimlerinin ilimize, ülkemize ve bize umut bağlayan mazlumlara hayırlar getirmesini diliyor, selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.