Losev

AK Parti Tatvan Adayı Geylani esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Videoyu Aç AK Parti Tatvan Adayı Geylani esnaf ziyaretlerine devam ediyor
A
a

AK Parti Tatvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, esnaf ziyaretleri devam ediyor.

Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte esnaf ve işyerlerini ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Geylani, vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi. Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Geylani, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip not alarak, “Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, Tatvan’ı inşallah hak ettiği seviyelere getireceğiz.” dedi.

Ziyaretlerdeki amacının sıkıntıları yerinde öğrenmek olduğunu anlatan Geylani, “Çok konuşarak değil çok dinleyerek halkımızın sıkıntısını yine halktan öğrenmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öğrenelim ki, ileride yapacağımız hizmetleri bu istekleri göz ardı etmeden, talepler doğrultusunda gerçekleştirelim. Bütün gayemiz bu yönde.” diye konuştu.

Başkan adayı Geylani  ve beraberindeki AK Parti heyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.