Losev

AK Parti Milletvekili Adayları Günkırılılarla Bir Araya Geldi

Videoyu Aç AK Parti Milletvekili Adayları Günkırılılarla Bir Araya Geldi
A
a

AK Parti Bitlis Milletvekili adayları Vedat Demiröz, Fatih Kadirioğlu ve beraberindekiler Günkırı’da vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediler

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bitlis Milletvekili adayları Vedat Demiröz, Fatih Kadirioğlu ve beraberindekiler, Günkırı Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlediler.

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya beldede ikamet eden aile büyükleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Geniş bir katılımın sağlandığı ve sohbet ortamında geçen toplantıda vatandaşlar beldede olmasını istedikleri hizmetleri tek tek sıralayarak hayata geçirilmesini talep etti. Vatandaşların taleplerini dileyen milletvekili adayları Demiröz ve Kadirioğlu birer kısa konuşma yaparak, hizmet konusunda beldeye her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdiler.
 
‘TALEPLER İNSANİ VE OLMASI GEREKEN TALEPLERDİR’
 
Daha sonra konuşan ve halktan gelen taleplerin önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bizim için önemli olan beldemize yapacağımız hizmetlerdir. Burada dile getirilen talepler insanı ve olması gereken taleplerdir. Halkımızın hizmete ne kadar hasret kaldıklarını hepiniz görüyorsunuz. Bizim tek arzumuz halkımızın bu taleplerini karşılamak için siz değerli vekillerimizden gelecek olan desteklerdir. Bu konuda bizlere destek vereceğinizi biliyoruz. Ben burada herkesin huzurunda tüm belde halkımıza söz veriyorum. Beldemiz için gerekli olan her türlü hizmeti hayata geçireceğim. Belediyemizin imkanları her ne kadar kısıtlı olsa da hizmet konusunda hiçbir zaman geri adım atmayacağım ve gerekeni hayata geçireceğim. İnsanlarımız yeter ki bu konuda sabırlı olsunlar” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.