DEM Bitlis Belediye
Losev

Ak Parti'li Başkanlardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek

Videoyu Aç Ak Parti'li Başkanlardan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Destek
A
a

Ak Parti Bitlis İlçe Belediye Başkanları Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı basın açıklamasında hemşerilerinden, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Başkan Aksoy, katıldığı her platformda ve karşılaştığı her hemşerisinden, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istemeye devam ediyor.

Tatvanlı hemşerilerinin, bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, bu seçimlerde Erdoğan'a oy vermelerini isteyen Aksoy, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin yakaladığı oy oranının üzerinde bir oy oranı yakalayarak 12. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inandığını söyledi.

"10 Ağustos'ta Bütün Tatvan Halkı Sandık Başına Gitmeli "

Aksoy konuşmasının devamında ise, "10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Tatvan'da da halkımız sandık başına gidecek. Bizler, 2002’den beri geçtiğimiz 12 yıl içinde hasta adam haline gelmiş bir Türkiye’yi bulunduğu noktadan alıp adeta tırnaklarıyla kazıyarak, bugün geleceğin büyük 20 ekonomiye sahip ülkelerinden biri haline getiren, önümüzdeki süre içinde de 10 büyük ekonomiye sahip ülkelerden biri haline getirmeyi kafasına koymuş ve yüreğine yerleştirmiş, 12 yıllık liderliği döneminde ülkemize ve memleketimize birçok eser kazandıran, gayesi sadece millet ve hizmet olan cumhurbaşkanı adayımız, genel başkanımız ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, şahsına yakışır tarihi bir oyla Çankaya Köşk'üne yollamak istiyoruz. Bu yüzden hemşerilerimizden, halkın ilk defa Cumhurbaşkanını seçeceği 10 Ağustos seçimlerinde, mutlaka sandık başına gitmelerini, oy kullanmalarını, Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini ve çevrelerindeki eş, dost, akrabalarını da Erdoğan'a destek olmaları konusunda uyarmalarını ve gerekli hassasiyeti göstermelerini istiyoruz.İnanıyorum ki Tatvan halkı, 30 mart yerel seçimlerinde olduğu gibi tercihini ülkenin ve memleketin ekonomik ve toplumsal refahının sağlanmasından yana kullanacak.Bu yüzden 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde Tatvan'ın, Erdoğan'a tam destek vereceğinden şüphem yok.Tatvan, milleti için gece gündüz demeden çalışan ve halkın içinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini 10 Ağustos'ta sandıktan çıkan sonuç ile göstermiş olacak. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, partimizin genel ve mahalli seçimlerde, özellikle de Bitlis ilinde almış olduğu oy oranının üstünde bir oy oranı yakalayarak adayımız olan Erdoğan'ın ilk turda seçilmesini sağlayacağız." ifadelerini kullandı.


Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban

Ahlat ilçesinde, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a adaylık sürecinde gönüllü katkı yapıldı.
Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Atılgan ve 120 vatandaş, Ziraat Bankası Ahlat Şubesi’nde bir araya gelerek, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a adaylık sürecinde gönüllü katkı yaptılar.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Türkiye’de ilk defa vatandaşlar tarafından seçilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihi bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Bu tarihi süreçte her vatandaşımızın yeni Türkiye için bölgesinde etkin, doğal sınırlarında varlık ifade eden, mazlum milletlerin ümidi olan, kısacası tüm İslam dünyasının ümidi olan bir Türkiye için bu sürece katkı verileceğine inancımız tam. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Başbakanımızı inşallah 10 Ağustos 2014 tarihinde yeni Türkiye’nin cumhurbaşkanı olarak kutlayacağımıza inanıyoruz.

Bunun içinde karınca kararınca misali üzerimize düşen görevi de yapıyoruz. Allah vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Adilcevazlılardan destek istedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Adilcevazlılardan destek istedi.

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy; "Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan ve ilk kez halkımızın seçimiyle gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Ülkemiz için tarihi bir önem taşımaktadır. Dış güçler, içerideki taşeronları aracılığıyla ülkemizdeki ilerlemenin önüne geçmek istiyorlar. Çünkü bu bölgede güçlü bir Türkiye istenmiyor. Bugün muhalefet partileri ve dış güçler işbirliği içinde, omuz omuzadır. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olmaya çalışanlara en iyi tokadı milletimiz atacaktır. Türkiye, birliğinden ve kardeşliğinden hiçbir taviz vermeden terörsüz bir ortam inşa etmeyi başarmıştır. Son 1 yıl içinde Türkiye genelinde olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu illerimizde de çok farklı bir atmosfer oluştu. Bölgemizde ticaret ve turizm canlandı. Aynı zamanda bölgemizdeki yatırımlar hız kazandı. İnsanlar köylerine dönmeye, mezralarına çıkmaya, yıllardır gidemedikleri dağlara, yaylara gitmeye başladı."

Pazar günü büyük bir gün yaşanacağını ve Türkiye’nin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olacağına değinen Başkan Gürsoy, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini belirterek, "Türkiye’nin istikrarı için ülkemizin Sayın Başbakanımıza ihtiyacı var. Çünkü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak devletin zirvesine geçip Türkiye’yi hedeflediği 2023 hedefine ve aydınlığa götürecek. Sevgili hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum; 10 Ağustos Pazar günü sebebi ne olursa olsun mutlaka sandığa gidelim, Başbakanımıza ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkalım. Pazar günü yapılacak seçimlerde hemşerilerimizin Başbakanımıza en yüksek teveccühü göstereceklerine inanıyorum. Şimdiden seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.