DEM Bitlis Belediye
Losev

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Adilcevaz'da Yapıldı

A
a

AK Parti Bitlis İl Danışma Meclisi Toplantısı, Adilcevaz ilçesinde yapıldı.

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya AK Parti Bitlis İl Koordinatörü Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadrioğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy ve Aydınlar Belediye Başkanı Bahattin Alageyik de katıldı. Toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, hükümet politikaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Hükümetin yaptığı hizmetlerden bahseden Tutçu; “Özellikle ilçemize yapılan hizmetlerde emeği geçen milletvekillerimiz Vahit Kiler ve Vedat Demiröz’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Fatih Kadirlioğlu ise, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde sandık kurulu ve sandık başkanlarının yapması gerekenler hakkında bilgiler verdi.
 
Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy da; belediyenin ve hükümetin yatırımlarını sinevizyon eşliğinde anlattı. Başkan Göksoy’un 2012 ve 2013 yılında yaptığı projeler milletvekillerinden büyük alkış aldı. Özellikle Başkan Göksoy’un Büyük Kaya üzerine Galata Kulesi’ne benzer bir yapının yapılması projesine Bitlis Milletvekili Vahit Kiler çok önemsediğini ve destek vereceğini açıkladı.
 
Aydınlar Belediye Başkanı Bahattin Alageyik ise, yaptığı hizmetleri anlatarak, “Aydınlar’da göreve geldiğimizde enkaz bir belediye, araçları olmayan ve borç yükü ağırlaşmış bir belediye ile karşı karşıyaydık. Şimdi kanalizasyon hattı çekilmiş, suyu evlerinde akan, 10 adet sıfır aracı olan ve borcunu hafifletmiş bir belediyemiz var. Yaptığımız çocuk oyun parkları, taziye evleri ve bilişim evimizle Aydınlar’a yakışır bir belde yaptığımızı düşünüyorum” dedi.
 
AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz de, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların ancak birlik ve beraberlikle bertaraf edileceğini dile getirdi.
 
Vahit Kiler ise, ülkemizin artık dünyada yönetilen değil yöneten ülke konumuna geldiğini ve bu durumun bazı çıkar çevrelerini rahatsız ettiğini anlatarak, Gezi Parkı eylemlerinin de bu senaryonun bir ürünü olduğunu anlattı.
 
Toplantıda Gezi Parkı olaylarını anlatan kısa bir filmin izlenmesinin ardından konuşan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da, AK Parti’nin bölge çalışmaları hakkında bilgiler vererek, katılımcılara ülkeye ve partiye sahip çıkmalarını söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.