Losev

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Güroymak’ta

Videoyu Aç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Güroymak’ta
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti Güroymak İlçe teşkilatı ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay konuşmasında, referandum sonuçlarında çok memnun olduğumuzu hem Cumhurbaşkanımızın hem de Başbakanımızın selamını iletelim dedik. Bundan dolayı Ak Parti İl Başkanı olarak Güroymak halkına teşekkür ediyorum dedi.

Muş hava alanından kara yoluyla gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, bugün ilk olarak Norşin’den başladık,  geçtiğimiz 16 Nisanda bir referandum yapıldı bu bir seçim değildi. Bu milletin kendi kaderinin tayin seçimiydi. Özelikle Norşin halkı bu referandumda büyük bir destek verdi. Doğu Anadolu’nun her köşesinde gelen destekle bu referandumdan dolayı geçti. Bunu Cumhurbaşkanımızda taktir etti ve Başbakanımızda Ankara’daki yönetim birimlerindeki Ak Parti’nin tamamı seçimin Doğu Anadolu’dan gelen sayesinde kazanıldığından kanaat getirdi.

Bu nedenle özelikle Cumhurbaşkanımızın Başbakanımızın sizlere teşekkürlerini getirdim ayrıca bende hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Buranın sorunlarını biliyoruz Bitlis’in sorunlarını biliyoruz. Bizim onlardan istediğimiz biz görevimizi yaptık sizler görevinizi yaptınız. Şimdi bütün ilçelerimize ait ne kadar köy varsa hepsinin köy yollarını yapacağız dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanğlay ve beraberindeki heyetle ilçeden ayrıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.