Losev

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Askon üyeleri ile bir araya geldi

Videoyu Aç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Askon üyeleri ile bir araya geldi
A
a

Tatvan ilçesindeki, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bitlis Şubesi'nde ASKON üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, referandum konularına değinerek ASKON üyelerinin verdiği destekten dolayı teşekkür etmek istediğini belirtti.

Düzenlenen toplantıda ASKON üyelerinin sorularını yanıtlayan Demiröz, bölgede istihdama yönelik ASKON'un ciddi anlamda projeleri olduğunu ve bu projelere destek vereceklerini söyledi.

Ülke gündemindeki en önemli gündemin Anayasa değişikliği referandum u olduğunu ifade eden Demiröz, şöyle konuştu;

"ASKON'un daveti üzerine AK Parti olarak buradaki toplantıya katıldık. Türkiye'nin gündemindeki en önemli gündem maddemiz olan Anayasa değişikliği referandum u hakkında sohbet ettik ve karşılıklı güzel bir şekilde soruları cevapladık. Gördüğüm kadarıyla ASKON üyelerinin bu işi ne kadar doğru bulduğunu ve bu süreç içerisinde verdikleri destekleri bizi memnun etti. ASKON'un burada planladıkları cazibe merkezleri gibi bazı talepleri var, onları da biz İnşallah el birliğiyle Ankara'da takip ederek Bitlis ve Tatvan'ımıza yapılacak olan yatırımların hızlanması açısından gayret sarf edeceğiz. Referandum konusunda Bitlis'in kararlılığını görüyoruz. Arada belki kafa karışıklılığından ve bu işe hayır diyenlerin yanlış propagandalarına saplanan veya eksik bilgilendirilen kardeşlerimizle biri bir konuşarak kafalarındaki bu soru işaretlerini gidererek, referandumda bu ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için Türkiye'nin vesayetten, terörden, dış güçlerin etkisinden kurtulması için bu referandum da Bitlis'in güçlü bir şekilde evet diyeceğine inanıyorum. Bundan sonraki süreçte 16 Nisan'a kadar hep buralardayız. Referandumla ilgili hem sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy dolaşacağız ve doğruları anlatacağız. Hem de Bitlis'in sorunlarını daha yakından görmüş olacağız. Aynı zamanda bölgemizde devam eden projeleri ve çalışmaları takip edeceğiz. Mesela Tatvan'ın çevre yolu yakında ihalesi tamamlanacak. Bölgemizdeki diğer sorunları takip edeceğiz. İşsizlik gibi sorunları gidermeye çalışacağız. İş kur kapsamında, milli eğitim hariç bin 500 kadro aldık, bunu daha da arttırmaya çalışıyoruz. İnşallah bölgenin işsizlik sorunlarını bu şekilde ve bölgede planlanan bu cazibe merkezleri ile çözmeye gayret edeceğiz."

ASKON Bitlis Şube Başkanı Ömer Kara ise, amaçlarının bölge ticareti ve istihdama katkı sunmak olduğunu belirterek, 15 Temmuz'da dik duruşla meydanlarda olduklarını ve FETÖ belasının def edilmesiyle devletin açmış olduğu can suyu destekleri, hibeler ve kredilerle halkın rahat bir nefes aldığını söyleyerek, Akıllarını kiraya vermiş satılık ve kirli FETÖ oyununda, ASKON meydan da olmuştur" dedi.

Toplantıya, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve ASKON üyeleri katıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.