Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Program; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Bitlis Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu 3

İftar programına ayrıca AK Parti Bölge Koordinatörü Mustafa Alkayış, AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, İl Koordinatörü Ramazan Arkan ve Nesrullah Tanğlay ile teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti Bitlis Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluşan teşkilat üyeleri, kardeşlik ve dayanışma mesajları verdi. Programda yapılan konuşmalarda, teşkilatın her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıyla birlikte millete hizmet yolunda kararlılıkla çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

Ak Parti Bitlis Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu 2

Katılımcılar, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren ruhunun teşkilat çalışmalarına da yansıdığını belirterek Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bitlis Spor’dan sahte kaleci antrenör uyarısı
Bitlis Spor’dan sahte kaleci antrenör uyarısı
İçeriği Görüntüle

Ak Parti Bitlis Teşkilatı İftar Sofrasında Buluştu 1

Muhabir: Alev Yaşar