DEM Bitlis Belediye
Losev

Ak Parti Bitlis Milletvekili Aday Adayı Yıldırım'dan Kudüs tepkisi

Videoyu Aç Ak Parti Bitlis Milletvekili Aday Adayı Yıldırım'dan Kudüs tepkisi
A
a

Dünyanın gözleri önünde terör devleti İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama bir tepki de Ak Parti Bitlis Milletvekili Aday Adayı Emrullah Yıldırım'dan geldi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Aday Adayı Emrullah Yıldırım yaptığı açıklamada "Filistin asla yalnız değildir" ifadelerini kullandı.

Kudüs, Mirac Mucizesi’nin şahididir. Kudüs, Müslümanların ilk kıblesidir. Kudüs, Hz.Muhammed (S.A.V.)’in ziyaretini tavsiye ettiği üç mescidden (Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Aksa) Mescid-i Aksa’nın bulunduğu şehirdir. Kudüs, Filistin Devleti’nin başkentidir. Kudüs, Müslümanların şanlı tarihinin şahididir. Kudüs, üç ilahi dinin de değer verdiği kutlu şehirdir. Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi,insanlığın kadim silüeti, bağımsız Filistin Devleti'nin başkentidir. Filistin asla yalnız değildir. 

Nitekim bugün çıkan olaylarda, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 43 Filistin’li hayatını kaybetti, yüzlerce Filistinli yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu katliamlardan dolayı İsrail’i ve aldığı haksız/hukuksuz kararla bu hadiselere ve ölümlere neden olan ABD yönetimini kınıyorum dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.