Losev

Ak Parti Bitlis İl Yönetiminden Başbakan Yıldırım’a Türk Bayrağı tablosu hediye edildi

Videoyu Aç Ak Parti Bitlis İl Yönetiminden Başbakan Yıldırım’a Türk Bayrağı tablosu hediye edildi
A
a

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve Yönetimi AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başbakan Binali Yıldırm’a Türk Bayrağının nakşedildiği tablo hediye etti.

Başbakan Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen, partisinin 109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Sözlerine, "Arkadaşlar, ben bu kadar sık konuşmaya fazla alışkın değilim, çok kolay olmayacak. Biz ne dedik, laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan bir iktidarız, bir partiyiz. Onun için biz konuşmayalım, eserlerimiz konuşsun." diyerek başlayan Yıldırım, "Bizim liderimiz var. Liderimiz ülke gündemiyle, dünya gündemiyle, milletimizin gündemiyle verilmesi gereken mesajları en açık, en net şekilde veriyor. Allah ondan razı olsun." ifadesini kullandı. 
 
Yapılan toplantının ardından Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve Yönetimi AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başbakan Binali Yıldırm’a Türk Bayrağının nakşedildiği tablo hediye etti. 
 
Programa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Nasır, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç katıldı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.