DEM Bitlis Belediye
Losev

Ak Parti Aday Adaylarına Bir Tepkide Nuri Dağdağan'dan

Videoyu Aç Ak Parti Aday Adaylarına Bir Tepkide Nuri Dağdağan'dan
A
a

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’den Bitlis Milletvekili olmak için aday adayı olan Remzi Oto'nun tepkisinden sonra birde Ak Parti'den aday adayı olan Nuri Dağdağan'dan AK Parti genel merkezi tarafından açıklanan aday listesine yönelik tepki gösterdi.

Nuri Dağdağan yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“AK Parti kurulduğu günden bu yana tüm çalışmalarında bulundum. Bu güne kadar yapılmış olan ve yapılacak olan seçimler için aday adaylığım olmuştur. Bu adaylık süreçleri boyunca maddi ve manevi anlamda tüm ailemizle ve dostlarımızla birlikte hiçbir zaman geri adım atmadan AK Parti’nin tüm çalışmalarında bulunduk. Fakat ne hikmetse yer alamadık. Oysaki, partinin öngördüğü her şeyi yaptık ve temayül yoklamaları ile sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan oylama ve anketlerde birinci veya ikinci sırada olmama rağmen her defasında bunların göz önüne alınmaması ve direk atamalarla adayların belirlenmesi bizi derinden üzmüştür ve halkın teveccühü de alt planda kalmıştır. Hayırlısı..!

Ayrıca, adaylıklara hazırlık süreçlerinde AK Parti il ve ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin desteğinin yanı sıra halkımızın da yanımda olduğunu görmek beni fazlasıyla gururlandırmıştır. Emeğinden, desteğinden, çalışmalarından, ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Bize hep destek verip umut bağlayan hemşehrilerimizin içerisindeki fakir fukaradan da özür diliyorum. Hayırlısı bakalım!!!”



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.