Adana’da İbrahim Kiracı (46), kızı Derin (13) ile engelli oğlu Doruk’u (11) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, 3 katlı binanın 2’nci katındaki dairede yaşayan İbrahim Kiracı, henüz bilinmeyen bir nedenle kızı Derin ve engelli oğlu Doruk’u tabancayla göğüslerinden vurdu. Ardından ev sahibinin yanına giden Kiracı, çocuklarını öldürdüğünü söyleyerek polisi aramasını istedi. Daha sonra tekrar eve dönen Kiracı, çocuklarını vurduğu tabancayı başına dayayarak ateş etti.

Ev sahibinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, İbrahim Kiracı ile iki çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, baba ve çocukların cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, İbrahim Kiracı’nın 6 Şubat depremlerinin ardından ailesiyle birlikte Hatay’dan Adana’ya yerleştiği ve bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenildi.




