Losev

Ahmet Türk'e Kutlama Mesajı

Videoyu Aç Ahmet Türk'e Kutlama Mesajı
A
a

Federal Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, 30 Mart seçimlerinde Mardin'den Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Türk'e kutlama mesajı gönderdi.

Mesut Barzani, 30 Mart yerel seçimlerinde, siyasi yasağı nedeniyle BDP'nin desteğiyle Mardin'de Bağımısız Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Türk'e kutlama mesajı gönderdi.

Kürt yönetiminin resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında Barzani, Türk'ün elde ettiği başarısının uzun yıllar demokrasi ve barış yolunda verdiği mücadeleye bağladı.

Barzani mesajında, "Kürt milletinin haklarını elde etmek için en doğru yol barış ve demokrasi yoludur. Bu seçimde de bu tez bir kez daha kanıtlandı"dedi. Barzani mesajının sonunda barış sürecinin ileriye gitmesini de umut ettiğini ifade etti.

Mesut Barzani, daha önce de seçim sonuçları nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve BDP'ye kutlama mesajları göndermiş, mesajlarında seçim sonuçlarının Türkiye'deki çözüm ve barış sürecinin güçlenmesine vesile olacağını umduğunu ifade etmişti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.