Losev

Ahlat Ülkü Ocakları İftar Yemeği Verdi

A
a

Ahlat İlçe Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı, 600 kişiye iftar yemeği verdi.

Ahlat İlçe Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatı tarafından 600 kişiye iftar yemeği verildi. Ahlat Öğretmenevi bahçesinde verilen iftar yemeğine MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, MHP Ahlat İlçe Başkanı Fikret Kemer, Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Mesut Aslan, Ülkü Ocakları Ahlat İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Kırklar, Ahlat Ülkü Ocakları teşkilatı ile MHP Ahlat ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Ülkü Ocakları Ahlat İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Kırklar, MHP Ahlat İlçe Teşkilatı'nın katkılarıyla düzenledikleri iftar programında beraber olmanın, bir olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Kırklar; "Manevi iklimin kutlu havasını, ruhumuzda buluşturduğumuz mübarek Ramazan ayında bizlerin bir arada bulunup iftar yapmamızı nasip eden Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Başbuğ Alpaslan Türkeş bizlere şöyle seslenmiştir; 'Kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Davamızın geleceği birlik, beraberlik içinde olmaktır.' İşte Başbuğun bahsettiği bu birliğimize katkı sunan, çaba gösteren, emek veren tüm Ahlatlılara sonsuz teşekkürlerimiz sunarken, birliğimizi bozmak isteyen bu davanın adam ettiği geçmişteki, şimdiki ve gelecekteki ihanet perverlerini Allah'a havale ediyoruz. Sonuna yaklaştığımız Ramazan ayında yaptığımız ibadetlerin kabul edilmesini, birlik beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor, hepinize hoş geldiniz diliyorum" diye konuştu.
 
Daha sonra yeni yönetim değişikliğine gidilen MHP Ahlat İlçe Teşkilatı yönetimi partililere tanıtıldı. İftar programının sonunda konuşma yapan MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir ise; "Ahlat Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz. İftar programından dolayı kendilerine de teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlara vesile olması dileklerimle hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Aynı zamanda Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında yanı başımızda Müslüman ülkelerde kafirin oynamış olduğu oyunlarla barut kokuları arasında bir taraftan kendi ölülerini defnederken barut kokuları arasında aynı zamanda Ramazan-ı Şeriflerini geçiren, oruç tutan Müslüman kardeşlerimizin de Ramazanlarını kutluyorum. Kendilerine Cenab-ı Allah'tan birliktelikte yaşamalarını, bir araya gelmelerini temenni ediyorum" dedi.
 
Bitlis Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Aslan ise, "11 Ayın Sultanı olan mübarek Ramazan ayını yaşamamızı sağlayan ve bizleri kucaklaştıran Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Ahlat Ülkü Ocakları ile Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının temsilcilikleri ile birlikte Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde iftar programı düzenlendi. Bu tür programlarda ülküdaşlarımız bir araya geliyor, küslükler son buluyor, birlik ve beraberlik duyguları pekişiyor. Kırgınlıkları, küskünlükleri, şahsi düşünceleri bir kenara bırakarak ülkücüye yakışan bir soğukkanlılık ve sorumluluk duygusuyla hareketimizi başarıya ulaştırmanın derdini üstlenmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin de hadisinde belirttiği üzere birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.

Bu programda bizleri biraya getiren birbirinden kıymetli ocak ve parti teşkilatına teşekkürlerimi sunuyor. Sizleri Cenab-ı Allah'a emanet ediyorum" şeklinde konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.