DEM Bitlis Belediye
Losev

Ahlat'ta SODES proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Videoyu Aç Ahlat'ta SODES proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi
A
a

Ahlat Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından ilçedeki, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına SODES proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Abdurrahman gazi konferans salonundaki toplantıda konuşma yapan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından SODES projelerini hazırlamalarını istedi.

Tekbıyıkoğlu, bir yere hizmet etmek için para harcamak zorunda olduklarına vurgu yaparak, "Para harcamadan hizmet edilemiyor. ya kendi paramızı harcayacağız ya da bir başkasının parasını harcayacağız. Dünyada bu tür projeleri fonlayan yüzlerce kuruluş, bölgesel, ulusal, uluslar arası, küresel fonlar var. Yüzlerce milyar dolar civarında da fon miktarları var.

Bundan bu işi becerebilenler, kabiliyeti olanlar, yeterince donanımlı olanlar, kurumsal yapısını oluşturanlar bundan yeterince istifade edebiliyorlar. Fakat bu işten bihaber olanlar, bu işe dokunmaktan imtina edenler ise bu işten çokta fazla istifade edemiyorlar." dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.