Losev

Ahlat'ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Videoyu Aç Ahlat'ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
A
a

Ahlat İlçe Kaymakamı Osman Dölek, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kurum amirleri ile bir araya gelerek, uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kurum amirleri ile bir araya gelen Kaymakam Dölek, kaymakamlık tarafından seçim yasakları ile ilgili olarak 08.01.2014 tarihinde kurumlara gönderilen 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri hakkında ki kanun hükümleri ile Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararlarına uygun hareket edilmesi hususlarının personele tebliğ edilmesini söyledi.

Seçimler nedeniyle devlet memurları ve amirlerinin, adayların aleyhinde veya lehinde, siyasi nitelikli propaganda yapmamalarını vurgulayan Kaymakam Dölek, kamu hizmetlerinin verilmesinde tarafsızlığın korunması ve gerekli hassasiyetin gösterilmesini belirtti.

Seçimlerin sükünet içerisinde geçmesi bakımından kurum amirlerinin personellerini takip ve ikaz etmesini ifade eden Kaymakam Dölek, idarenin tarafsızlığına gölge düşürecek veya tarafsızlığı hususunda şüphe uyandıracak her türlü tutum ve davranışlardan kaçınılması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Dölek başkanlığında yapılan toplantıya, ilçedeki kurum amirleri katılırken, toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.