Losev

Ahlat'ta Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı

Videoyu Aç Ahlat'ta Öğrenciler Yararına Hayır Çarşısı
A
a

Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Ahlat Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Selçuklu ve Süleymanşah yurtları ile Beyaz İnci Çocuk Kreşi talebeleri yararına ‘Hayır Çarşısı’ adı altında kermes düzenlendi.

Yukarı Çarşı Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenen kermesin açılışı Beyaz İnci Çocuk Kreşi öğrencileri tarafından okunan dualar, hadisler, ilahiler ve yapılan gösterinin ardından Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ve davetliler tarafından yapıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı kermesi gezen davetliler, alışveriş yaptı. Düzenlenen kermes ile ilgili açıklama yapan Ahlat Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği yetkilisi Adem Yorulmaz, kermesin 1 Haziran'a kadar açık olacağını belirtti. Yorulmaz; "Ahlat Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Selçuklu ve Süleymanşah yurtları ile Beyaz İnci Çocuk Kreşi talebeleri yararına düzenlediğimiz kermesimizde, hayırsever vatandaşlarımızın ve hanım kardeşlerimizin çok özel gayretleriyle hazırladığı yöresel yemekler, çeyizlik ürünler ile giyim çeşitleri, temizlik ürünleri, gıda ürünleri ve yemekler satışa sunuluyor.

Yapılan bu tür kermesler hayır amaçlı olduğu için satışa sunulan ürünlerin fiyatları oldukça uygun. Vatandaşlar hem kermesimizden alışveriş yaparak ihtiyaçlarını görürken, aynı zamanda öğrenim gören talebelere de katkıda bulunmuş oluyor. 1 hafta boyunca açık olacak kermesimize tüm ilçe halkını bekliyoruz" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.