Bitlis'in 3 ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen 8 şüpheli yakalandı Bitlis'in 3 ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen 8 şüpheli yakalandı
Naat Gecesi programı, Ovakışla Kırmızı Güller Korosu ile başladı. Öğrencilerden Eylem Acar'ın 'Kırk Yaşındasın' şiiri salonda duygulu anlar yaşandı.

Öğrencilerden Gökmen Kılıçer'in koro ile birlikte seslendirdiği Kırmızı Güller ilahisi de bol bol alkış aldı. Gecede bir konuşma yapan AHED Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Erkoç, 'Öncelikle 12 Ocak Pazar akşamı idrak edeceğimiz Mevlit Kandilinizi tebrik ediyoruz. O gecenin efendimizi anlamaya vesile olmasını dileriz. Bizler AHED olarak gönüllerimizi Mevlit Kandili'ne hazırlama adına bu programı düzenledik. Gönüllerimizi O'nun sevgisiyle ısıtmaya çalıştığımız bu soğuk kış gününde, gerek dünya da gerekse ülkemizde yaşanan olaylar, Efendimize olan ihtiyacı bir kez daha ortaya koymuştur. Evet, zaman yaşlanıyor, ihtiyarlıyor, bazı düşünceler köhneleşiyor ve değerden düşüyor. Fakat inananların sinelerinde Hz. Muhammed (s.a.v) her gün daha da açan bir tomurcuk gibi daima yenilenip tazeleniyor. Bunun en büyük delili de sizlerin burada bu soğuğa rağmen bulunması ve Efendimize olan sevginizi göstermenizdir. İnsanlık Efendimize çok şey borçludur.

Geçen yıl Bitlis genelinde 'Bitlis O'nu Okuyor' adlı yarışma düzenlendi. Bu yıl bu yarışma Türkiye geneli yapılacak. Peygamber Yolu Derneği tarafından yapılacak yarışmanın müracaatları internet üzerinden yapılabilir. Katılmanızı tavsiye ederiz. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Ovakışla Cumhuriyet İlköğretim Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine, Ovakışla'dan programımıza teşrif eden misafirlere, derneğimiz üyelerine ve basın mensuplarına, teşriflerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Program etkinlikte görev alan öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardından sona erdi.