DEM Bitlis Belediye
Losev

Ahlat'ta MHP istişare toplantısı düzenlendi

Videoyu Aç Ahlat'ta MHP istişare toplantısı düzenlendi
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bitlis il ve ilçe teşkilatları, Ahlat ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Turan Deniz, tüm ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Önümüzdeki hafta yapılacak MHP kongresine imkanı olan herkesin katılarak oradaki havayı teneffüs etmesi gerektiğini belirten Deniz, "15 Temmuz ve sonraki süreçte MHP ve bu hareketin ne kadar kutlu olduğunu herkes gördü. Önümüzdeki kurultayı çok önemsiyoruz. Devletin bize ihtiyaç duyduğu en kritik dönemde genel başkanımız milli birlik ve beraberlik içerisinde olalım diye iktidara destek veriyor ve ona çok teşekkür ediyoruz ki onun bir dediğini iki etmeyen bir iktidar var. Yerel seçimler için de şimdiden çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bütün yöneticilerimizle beraber, önce yerelde sonra genel de olmak üzere birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Zeki Peker taziyeevinde düzenlenen toplantıya MHP Bitlis İl Başkanı Turan Deniz, Ahlat İlçe Başkanı Tahsin Gülsar, Merkez İlçe Başkanı Muhbettin Yeşilgül, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.