Losev

Ahlat'ta Kan Bağışı Yapıldı

Videoyu Aç Ahlat'ta Kan Bağışı Yapıldı
A
a

Beşir Derneği ve Türk Kızılay'ı işbirliği ile düzenlenen "Bir Damla Bin Umut" kampanyası kapsamında, Ahlat ilçesinde kan bağışı toplandı.

İlçenin Selçuklu Çarşısında kurulan kan bağışı otobüsünde, Türk Kızılayı Van Bölge Kan Merkezi'nden gelen bir doktor ve 6 sağlık personeli vatandaşlardan kan bağışı topladı.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Beşir Derneği Ahlat Temsilcisi İsmet Atlı, derneğin "Bir Damla Bin Umut" sloganıyla Türkiye genelinde Kızılay işbirliğiyle kan bağışı topladıklarını söyledi. Atlı, ilçede yapılan kan bağışı kampanyasına ilgi olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımızın verdiği kan bağışları bölgemizdeki hastanelerin kan ihtiyacını karşılıyor. Belki hiç tanımadıkları insanlara ulaşan bu kan hayat kurtarıyor. Böylesine hayırlı bir işe destek veren ilçe halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca kan bağışında bulunmak sağlık açısından da çok faydalıdır. Unutmayalım ki bir gün hepimizin kan bağışına ihtiyacı olabilir. Bağışlayacağınız kanla belki de kaza geçirmiş ya da ameliyat olan bir insanın hayatını kurtaracaksınız. Kan bağışı insani bir yardım olmasının yanı sıra kendi sağlığınız için de çok faydalıdır" dedi.

Atlı, Beşir Derneği'nin Türkiye ve Dünya genelinde yapmış olduğu yardım faaliyetleriyle bilinen bir dernek olduğunu hatırlatarak, böylesine hayırlı bir işe destek veren ilçe halkına da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.