DEM Bitlis Belediye
Losev

Ahlat'ta geleceğin yıldızları futbol turnuvası düzenlendi

Videoyu Aç Ahlat'ta geleceğin yıldızları futbol turnuvası düzenlendi
A
a

Ahlat ilçesinde ‘Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum’ Projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvadan önce Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca, Dernek Başkanı Abdurrahman Pirhasanoğlu ve Proje Koordinatörü İsmail Akarsu sporculara forma dağıttı. Ardından turnuvanın ilk maçı olan Proje A Takımı ile Selçuklu Mahallesi arasında oynanan maçın başlama vuruşunu Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen maçın normal süresi 1-1 berabere sonuçlandı. Ardından penaltılara geçildi. Penaltılarda Proje A Takımı 5-4 galip gelerek turnuvanın ilk galibiyetini aldı.

İkinci maç ise Kale Mahallesi ve Tunus Mahallesi arasında oynandı. Bu maçında normal süresinde eşitlik bozulmadı ve maç 3-3 biterek penaltılara kaldı. Bu maçta ise Kale Mahallesi, Tunus Mahallesini penaltılarda 5-4 yenerek bir üst tura yükseldi.

Maçlara yoğun bir ilgi olması sporseverleri ve sporcuları fazlasıyla memnun etti. Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandırma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği'nin organize ettiği müsabakaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Proje koordinatörü İsmail Akarsu ise, bu tür faaliyetlerin artarak değişik spor dallarında da devam edeceğini ifade ederek, "Turnuvaya toplamda 2 proje takımı ve 4 mahalle takımı katıldı. Cuma günü başlayan turnuvamız pazar günü final maçı ile sona erecektir" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.