Losev

Ahlat’ta Fotoğraf Sergisi’nde Evlilik Teklifi

Videoyu Aç Ahlat’ta Fotoğraf Sergisi’nde Evlilik Teklifi
A
a

Ahlat’ta görev yapan Gökhan Yazgan isimli öğretmen yine aynı okulda görev yapan ve Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından açılan fotoğraf sergisinde fotoğrafları bulunan öğretmen Fatma Yaşar’a sergi esnasında sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Fotoğraf sergisi açıldıktan sonra sergiyi gezen kursiyerlerden Fatma Yaşar, kendi fotoğrafının üzerinin beyaz bir örtü ile örtüldüğünü gördü.

Merakla fotoğraf üzerindeki örtüyü kaldıran Yaşar, birlikte olduğu erkek arkadaşıyla beraber çekinmiş oldukları fotoğrafları görünce şaşkınlık yaşadı. Tam bu esnada yanında bulunan öğretmen sevgilisi Gökhan Yazgan cebinde çıkardığı yüzüğü Fatma Yaşar’a uzatarak evlenme teklifinde bulundu.

Sergide bulunan vatandaşların alkışları arasında sürpriz evlilik teklifi alan ve şaşkınlık yaşayarak çok heyecanlanan öğretmen Fatma Yaşar girdiği şokun ve heyecanın etkisini atlatarak evlilik teklifini kabul etti.

Sürpriz evlenmek teklifini yapan öğretmen Gökhan Yazgan, farklılık olsun diye fotoğraf sergisinde evlenme teklifi yapmayı düşündüğünü belirterek; “Sevdiğim insanın fotoğraf hobisi olduğunu biliyordum ve açılacak karma sergide onunda fotoğraflarının sergileneceğini öğrendim. Benimde aklıma fotoğraf sergisinde sürpriz bir evlilik teklifi yapma fikri geldi. Sağolsunlar arkadaşlarımla ve sergiyi düzenleyen yetkili arkadaşların desteğiyle herşey planladığım gibi oldu ve güzel bir evlilik teklifi yaparak, teklifime olumlu cevap aldım” dedi. Sürpriz evlilik teklifi alan öğretmen Fatma Yaşar ise teklif karşında çok şaşırdığını ve aynı zamanda çok heyecanlandığını ifade ederek şöyle konuştu; “Böyle bir ortamda evlilik teklifi alacağımı hiç ummuyordum. Açıkçası şoka girmiş gibiyim, ama çok mutlu oldum. Bu sürpriz ve güzel evlilik teklifi yaşantımızın güzel hatıralarından biri olarak kalacak.”

Sürpriz evlilik teklifine tanıklık eden fotoğrafçılık kursiyerleri ve sergiyi ziyaret eden vatandaşlar Gökhan Yazgan ve Fatma Yaşar çiftini tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar dilediler.

 
Kaynak : Ahlat Gazetesi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.