Losev

Ahlat'ta ERK Et Ürünleri Satış Mağazası Açıldı

A
a

Ahlat ilçesinde işadamı Sabri Erkoç tarafından kurulan fabrikada yapılan sucuk, kavurma, pastırma ve kırmızı et çeşitlerinin satış mağazası hizmete açıldı.

İlçenin Yukarı Çarşısı’nda bulunan ERK Fabrika Satış Mağazası'nın açılışına Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel'in yapmış olduğu dua ile işyerinin açılışı yapıldı. Açılışın ardından gazetecilere açıklama yapan işletme sahibi Sabri Erkoç, hem yöre hayvancılığının gelişmesi hem de insanların güvenilir, sağlıklı ve helal et ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi amacıyla 2012 yılında ERK Et Ürünleri Fabrikasını faaliyete açtıklarını söyledi.

Erkoç, ilçe merkezinde ise fabrika satış mağazasını vatandaşların hizmetine açtıklarını belirterek, "Yöre hayvanlarından hijyenik şartlarda üretimini yaptığımız sucuk, kavurma, pastırma ve kırmızı et çeşitlerini fabrika satış mağazamızda ekonomik bir fiyat ile satışa sunuyoruz. Ayrıca tesisimiz bölgemizde ilk defa et ürünlerini işleten bir fabrika özelliği de taşıyor. Üretimini yaptığımız ürünleri Erciş, Bitlis, Adilcevaz, Tatvan, Güroymak, Muş ve Ankara'da bulunan büyük marketlere pazarlıyoruz. Yöre hayvanlarından ürettiğimiz et ürünlerinde zamanla yurt içinde markalaşmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize de her geçen gün biraz daha ulaşıyoruz" dedi.
 
Erkoç, yöre ekonomisinin bu tür çalışmalarla kısa sürede kalkınacağını da sözlerine ekledi. Açılışa katılan vatandaşlara et ürünlerinden ikram edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.