Losev

Ahlat Kaymakamlığına Mustafa Akgül atandı

Videoyu Aç Ahlat Kaymakamlığına Mustafa Akgül atandı
A
a

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, iç işleri bakanlığı iller idaresi daire başkanlığına atandı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Ahlat  Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, iç işleri bakanlığı iller idaresi daire başkanlığına atandı. Tekbıyıkoğlu ‘dan boşalan kaymakamlık koltuğuna ise Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül getirildi.

Yeni Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül Kimdir

1979 Yılında Kahramanmaraş' ta doğdu. İlköğretimini ve Ortaöğretimini Kahramanmaraş 'ta tamamladı. 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden onur derecesiyle mezun oldu. 2001-2002 yılları arasında Kombassan Holding ve Arsan Tekstil A.Ş. de ihracat pazarlama ve üretim bölümünde çalıştı. 2003-2004 yılları arasında Kahramanmaraş Aslanbey Vergi Dairesi Müdürlüğünde görev yaptı. 2005 yılında Bursa Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sinop Saraydüzü ve Ordu Korgan Kaymakam vekillikleri yaptı. 2007 yılında İngiltere Southampton Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümünde “Demokrasi ve Vatandaşlık” alanında yüksek lisans yaptı. 92. dönem Kaymakamlık kursundan sonra Kütahya ili Aslanapa ilçesine atandı.

2011-2013 yılları arsında Şırnak ili Güçlükonak Kaymakamlığı, 2013-2015 yılları arasında Şırnak Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 28 Haziran 2015 tarihinde yayınlanan 2015 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi' yle Kiraz Kaymakamlığına atandı.

Mustafa Akgül evli ve bir çocuk babasıdır. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.