Losev

Ahlat Kaymakamlığına Erkan İsa Erat atandı

Videoyu Aç Ahlat Kaymakamlığına Erkan İsa Erat atandı
A
a

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül Mülkiye Müfettişliği atandı.

Mustafa Akgül'den boşalan kaymakamlık koltuğuna ise Ağrı - Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat getirildi.

Yeni Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat Kimdir

1985 yılında Erzurum ili İspir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli ili Darıca ilçesinde, lise öğrenimini ise 2002 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesinde bitirdi. Aynı yıl girdiği Üniversite sınavında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Buradan 2006 yılında mezun oldu.

Ekim 2010 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri Virginia Eyaletinin Norfolk kentinde bulunan University Of Old Dominion Üniversitesinde bir yıl süreyle dil eğitiminin yanı sıra “Yerel ve merkezi Yönetim” alanları ile “Kriz Yönetimde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim” alanlarında çalışmalarda bulunarak Ekim 2011' de ülkeye dönmüştür.

2009 yılında Yozgat Kaymakam Adayı,
Aralık 2009- Mayıs 2010 Yeşilova ( Burdur ) ilçesi Kaymakamı,
Mart 2012-Eylül 2014 tarihleri arasında Karaman Ayrancı ilçesi Kaymakamlığı ile eş zamanlı olarak Vali Yardımcısı, ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri,
2014-2016 tarihleri arası Sivas Gölova ilçesi Kaymakamı,
 

İçişleri Bakanlığının 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı müşterek kararnamesiyle İlçemiz Tutak Kaymakamlığına atanmıştır.

Evli olup, İngilizce bilmektedir.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.