Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ağrı Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Arif Yılmaz ve beraberindeki başkan yardımcısı Fırat Turan, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin nedeni, "Onu Oku Onu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'nda dernek tarafından sağlanan katkılar ve destekler oldu. Bu özel etkinlik, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinin ardından, 11-12 Mart tarihlerinde online olarak düzenlendi ve yüzbinlerce kişi katılım gösterdi.

Siyer Yarışması, Ağrı genelinde yaklaşık 5 bin öğrencinin katıldığı bir etkinlik oldu. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Arif Yılmaz, bu ödülleri takdim etmek ve katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, bir hediye de Kökrek'e takdim etti.

Ziyaret sırasında Arif Yılmaz, Kökrek'e hitaben yaptığı konuşmada, İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladığı günden beri gösterdiği başarılı çalışmaları takip ettiklerini ve il genelindeki eğitim seviyesini yükseltmek için yaptığı çalışmalardan dolayı dernek olarak takdir ettiklerini ifade etti. Eğitimin önemine vurgu yapan Yılmaz, Kökrek'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Hasan Kökrek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Peygamber Sevdalıları Derneği'nin nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Kökrek, "Eğitim ve diğer alanlarda sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği yapmak ve ortak hareket etmek bizim için son derece önemli. Derneğinizin eğitim çalışmalarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında misafirler ile bir süre sohbet eden Hasan Kökrek, daha sonra onları uğurlayarak veda etti. Bu anlamlı ziyaret, eğitim alanındaki işbirliklerinin ve desteklerin önemini bir kez daha vurguladı ve gelecekteki çalışmalara ışık tuttu.

qoeu.jpg
Ağrı'da Dernekten Milli Eğitim Müdürüne Teşekkür Ziyareti