DEM Bitlis Belediye
Losev

Afad Müdürlüğünden Tatvan'da bilgilendirme standı

Videoyu Aç Afad Müdürlüğünden Tatvan'da bilgilendirme standı
A
a

Bitlis Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tatvan ilçesinde bilgilendirme standı açıldı.

Yaşam AVM önünde açılan stantta AFAD görevlilerince afet konusunda bilgilendirme yapılarak, bilinçlendirmeye yönelik broşür ve doküman dağıtımı yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; ayrıca afet öncesi, afet anında ve afet sonrasında yapılması gereken hareket tarzları ve alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme de yapıldı. Daha sonra ise AVM esnafı gezilerek afet temalı broşür ve dokümanlar dağıtıldı.

Deprem Haftası nedeniyle farkındalık oluşturma adına hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyerek, okullarda eğitim seminerleri verdiklerini belirten Bitlis Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Fuat Balkan, bu kapsamda bugün ise Tatvan'da bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla stant açtıklarını söyledi. Açılan stantlara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Balkan, etkinlikte görev alan bütün AFAD çalışanlarına emek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bu tür bilgilendirme ve bilinçlendirmelerin önemine vurgu yapan Balkan, amaçlarının vatandaşları olası tüm afet durumlarına karşı bilgilendirerek, konuya karşı duyarlılık oluşturmak olduğunu kaydetti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.