Losev

Adilcevaz ve Bitlis seferini yapan otobüs yenilendi

Videoyu Aç Adilcevaz ve Bitlis seferini yapan otobüs yenilendi
A
a

Adilcevaz Belediyesi’ne ait Adilcevaz-Bitlis seferi yapan yolcu otobüsü yenilerek vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Trafiğe çıkması sakıncalı olan ve sürekli arıza yapan Adilcevaz Belediyesine ait Bitlis seferi yapan yolcu otobüsü, Gaziantep'e gönderilip baştan aşağı onarımdan geçirilerek adeta sıfır araç konumuna getirildi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yenilenen otobüs ile tekrardan Bitlis seferlerine başlayacaklarını ifade ederek, "Adilcevaz- Bitlis arasında hemşehrilerimize hizmet veren otobüsümüz motor, ön düzen, döşeme, boya, kaporta, klima, elektrik sistemi ve daha da sayamadığım konularda hem arızaları hem de eksiklikleri vardı. Otobüsümüzün bu haliyle trafiğe çıkması sakıncalıydı. Aracımız bu haliyle sefere çıkmış olsaydı bir kazaya sebebiyet verebilir ve daha büyük bir arıza yapabilirdi. Bu nedenlerden dolayı aracımızı Gaziantep'e tamire gönderdik. İlçemizden Bitlis ilimize gidip gelmek zorunda olan vatandaşlarımızın da sıkıntı çekmemesi için belediyemize ait küçük otobüsümüzü devreye sokarak hizmete devam ettik. Otobüsümüz tamir edilip, eksiklikleri tamamlanarak geldi ve vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda yeniden hizmet etmek üzere seferlerine başlayacak. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz'ün girişimleriyle otobüsümüze yapılan masraflar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmıştır. Bu nedenle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'e teşekkür ederim. Bu zamana kadar maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Vedat Demiröz'e de teşekkür eder, saygılar sunarım. Yenilenen otobüsümüzün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanvekili Fikri Ölçücü, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar, yenilenerek ilçeye getirilen otobüste incelemelerde bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.