DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz MYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Videoyu Aç Adilcevaz MYO Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı II. Sınıf öğrencileri “Köy Okullarına Kitap Toplama Kampanyası” düzenledi.

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Halka İlişkiler ve Tanıtım Programı II. Sınıf öğrencilerinin gerçekleştirmiş oldukları “Köy Okullarına Kitap Toplama Kampanyası” neticesinde toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri Adilcevaz MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Atlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş’in katılımıyla gerçekleştirilen programla, Bahçedere Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'na teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Adilcevaz MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Atlı, okuma bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamanın ve yardımlaşma kültürü ile ilgili farkındalık yaratmanın önemine değinerek, kampanyayı gerçekleştiren Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine ve Öğr. Gör. Erdoğan Uluğ’a teşekkür etti.

Köy okullarındaki öğrencilerle gönül köprüsü kurmak için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Öğr. Gör. Erdoğan Uluğ, amaçlarına ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Kampanyaya bağışta bulunan herkese ve desteklerinden dolayı Adilcevaz MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Atlı ile Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman’a teşekkür eden Öğr. Gör. Uluğ, MYO olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyledi.

Program, Adilcevaz MYO öğrencilerinden oluşan koronun gerçekleştirdiği müzik dinletisinin ardından, kampanya kapsamında toplanan kitapların okul yetkililerine teslimi ve dersliklerde bulunan öğrencilere kırtasiye malzemelerinin dağıtılmasıyla tamamlandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.