DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz Kaymakamlığına Arif Karaman atandı

Videoyu Aç Adilcevaz Kaymakamlığına Arif Karaman atandı
A
a

İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan mülki idare amirler atama kararnamesi ile Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamlığına Rize Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman atandı.

İçişleri Bakanlığı mülki idare amirler atama kararnamesi 1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığına ait mülki idare amirler kararnamesinde çok sayıda kaymakamın ve vali yardımcısının görevlerinde değişiklikler oldu. İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı. Atamalar neticesinde Adilcevaz Kaymakamlığına ise Rize Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman görevlendirildi.

15 Temmuz darbe girişimin ardından Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında açığa alınan ve ardından meslekten ihraç edilen Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek'ten boşalan kaymakamlık koltuğuna vekaleten Muhammed Evlice atanmıştı.

Arif Karaman Kimdir?

1978 yılında İstanbul'un Fatih İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bahçelievler lisesinde tamamladı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2007 yılında Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adayı olarak Kandıra ve Sarız ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevini ifa ettikten sonra Birleşik Krallık 'ta yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemi üzerine araştırma yapmak amacıyla bir yıl süreyle bulundu. 2010 yılı nisan ayında Salıpazarı Kaymakamlığına, 2012 yaz kararnamesi ile de Köse Kaymakamlığına atanan Arif Karaman, 03/09/2014 tarihli kararname ile Fındıklı Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir. Pınar Hanım ile evli ve iki kız çocuğu babasıdır. İngilizce bilmektedir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.