DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz Kaymakamından Muhtar Saati Uygulaması

Videoyu Aç Adilcevaz Kaymakamından Muhtar Saati Uygulaması
A
a

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarının sorun ve taleplerinin rahatlıkla anlatabilmelerini sağlamak amacıyla "muhtar saati" uygulaması başlattı.

Her pazartesi günü öğleden sonra muhtarların sorunlarını dinleyen Özbek, muhtarlar tarafından dile getirilen sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak üzere ilgili müdürlere yazılı olarak bildiriyor.
 
Özbek, yaptığı açıklamada, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selami Çevik, Özel İdare Müdürü Süleyman Zorer ve Vakıf Müdürü Şakir Köstekçi'nin de katıldığı "muhtar saati" uygulamasıyla ilçedeki sıkıntılar hakkında daha çok bilgi sahibi olduklarını söyledi.
 
Muhtarların yaşadıkları bölgelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştirdiklerini anlatan Özbek, her pazartesi günü uygulamanın devam edeceğini dile getirdi.
Özbek, "Köy ve ya mahallesinde problemi olan muhtarımız ilgili müdürlerimize problemini anlatacak. Bu sayede hem muhtarlarımız mağdur olamayacak hem de sorunlara acil çözüm bulunacak. Bu yıl projelere çok yoğunlaştığım içim muhtarlarımızı ihmal ettim. Muhtarlarımızı ihmal etmemek ve sorunlarını gidermek için bu uygulamayı başlattık" dedi.
 
Uygulamaya katılan muhtarlar da hassasiyetinden dolayı Özbek'e teşekkür ederek, bundan sonra sorunları daha etkili şekilde dile getirme imkanı bulduklarını söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.