Losev

Adilcevaz Kaymakamı Değişti

Videoyu Aç Adilcevaz Kaymakamı Değişti
A
a

İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede yayımlandı.

2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Atamaları Yapıldı. İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede,

Yozgat Boğazlıyan Kaymakamlığı'na atanan Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz'in yerine Diyarbakır Lice Kaymakamı Özer Özbek getirildi..

ÖZER ÖZBEK KİMDİR?

01.01.1977 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Malatya’da tamamladıktan sonra girdiği İnönü Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Aynı yıl İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünden mezun olarak Öğretmenlik Meslek Formasyonu eğitimi aldı. 2003 yılinda Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim dalı Muhasebe-Finansman Programından, “Sanayi Yatırımlarında Fizibilite Çalışmaları ve Tekstil Sanayine İlişkin Bir Uygulama” tez konusuyla Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2002 yılından başlamak üzere iki yıl süreyle İçişleri Bakanlığına bağlı olarak Bingöl ve İstanbul Valilikleri emrinde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. Akabinde Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı olarak İstanbul Defterdarlığı emrinde üç yıl süreyle Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. Ağustos 2006 tarihinde 93. Dönem Edirne Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine girdi. Sırasıyla; İl stajını Edirne Valiliğinde, Teftiş stajını Balıkesir ili Gönen ilçesi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde, Kaymakam Refikliği stajını Ankara ili Beypazarı ilçesinde, Kaymakam vekâleti stajını Eskişehir ili Mihalıççık ilçesinde tamamladıktan sonra dört ay süreyle Ankara’da İngilizce yabancı dil eğitimi aldı. Ağustos 2007 tarihinde bir yıl süreyle Amerika Birleşik Devletlerinin Florida eyaletine gitti. Bu süre zarfında University of Central Florida’da İngilizce dil eğitiminin yanında “Public Administration and Leadership” programına katılarak kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı. “The Role of The Law Enforcement in a Crisis Management” proje konusuyla yurt dışı stajını tamamladı. Akabinde bir süre Bolu ili Yeniçağa ilçesinde vekalet görevinde bulundu. 6 Ekim 2008 tarihinde altı hafta süreyle Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde 41. Dönem “Kamu Diplomasisi Kursu”ndan mezun olduktan sonra, 17 Kasım 2008 tarihinde İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda dört ay süreyle “Kaymakamlık Kursu”na katıldı. 02.03.2009 tarihinde Sütçüler ilçesinde görevine başladıktan sonra, 03.04.2009 tarihinde üçlü kararname ile Sütçüler ilçesine asil kaymakam olarak atandı. 29.08.2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren üçlü kararnameyle Lice ilçesine atanarak ilçemizdeki görevine 19.09.2011 tarihinde başladı.

İçişleri Bakanlığının 19/07/2013 tarih ve 2013/463 sayılı kararname ile Adilcevaz Kaymakamlığına atanmıştır.


Adilcevaz Kaymakamı
Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.