Losev

Adilcevaz'da Sütey Yaylası Şenliği düzenleniyor

Videoyu Aç Adilcevaz'da Sütey Yaylası Şenliği düzenleniyor
A
a

Adilcevaz Kaymakamlığı ve Adilcevaz Belediyesi’nin işbirliği ile ilçe sınırları içerisinde bulunan ve birçok doğal güzelliği içerisinde barındıran Sütey Yaylası’nda şenlik düzenlenecek.

İhtişamlı doğasıyla büyüleyen Sütey Yaylası'nda 22 Mayıs 2016 Pazar günü düzenlenecek olan şenlik kapsamında, Gökbörü (atlı savaş oyunu), halk oyunları, güreş müsabakaları ve uçurtma etkinliğinin yanı sıra çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlenecek.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yörenin tanıtımını ve kültürünü gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını ve güzel bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade ederek, "İlçemizin doğal güzelliklerinden biri olan Sütey Yaylası'nda düzenleyeceğimiz etkinlik sayesinde hem ilçemizin doğal güzelliklerini tanıtmış olacağız hem de birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmek, tanışmak, kaynaşmak ve akrabalık bağlarımızı canlı tutarak, şenlik geleneğini, komşu ve akraba bağlılığını bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle gelecek nesillerimize aşılayacağız. Aynı zamanda bu tür şenlikler ilçemize her yönden katkı sağlayacaktır. Sütey Yaylası'nda düzenleyeceğimiz şenlik alanına kendi araçlarıyla gelemeyen katılımcılar için araç tahsis edilecektir. Bu araçlar belediyemiz önünden hareket edecektir. Tüm hemşehrilerimizi Sütey Yaylası şenliklerine davet ediyoruz. İnşallah herkesin katılımıyla güzel bir etkinlik yapmış olacağız" dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.