DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz'da Plaj Futbolu Şampiyonu Mutki Spor oldu

Videoyu Aç Adilcevaz'da Plaj Futbolu Şampiyonu Mutki Spor oldu
A
a

Adilcevaz ilçesinde düzenlenen ve iki gün devam eden Plaj Futbolu Ligi Turnuvası’nın şampiyonu Mutki Spor takımı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Adilcevaz Belediyesi işbirliği ile organize edilen Plaj Futbolu Ligi, yapılan son gün maçlarıyla sona erdi. Turnuvanın final maçında Güroymak Spor'u 6-4 yenen Mutki Spor, Alanya'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Mutki Spor'un birinci olduğu turnuvada Güroymak Spor ikinci olurken, Muş İdman Yurdu takımını 6-1 yenen Adilcevaz Belediye Spor ise üçüncü oldu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, iki gün boyunca güzel maçlar izlediklerini ifade ederek, Türkiye Futbol Federasyonu ve belediyemizin ortaklaşa düzenlemiş olduğu turnuva, bugün yapılan maçlarla sona erdi. İki gün boyunca burada çok güzel maçlar izledik. Bu turnuva sayesinde futbolun bütün güzelliklerini yaşadık. Adilcevaz etabında şampiyon olan Mutki Spor takımını tebrik ediyorum. İnşallah Alanya'da düzenlenecek olan Türkiye finallerinde ilçemizi en güzel şekilde temsil edecekler. Belediye olarak plaj voleybolu turnuvasını da ilçemizde düzenlemek istiyoruz. Ben burada iki gün boyunca centilmence mücadele eden bütün takımlarımızı ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.