Losev

Adilcevaz'da Plaj Futbol Ligi Hazırlıkları Başladı

A
a

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy’u makamında ziyaret ederek 2013 yılı Plaj Futbol Ligi etabıyla ilgili bilgi verdi.

Başkanlık makamında yapılan görüşmeden sonra Başkan Göksoy ve Adilcevaz Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Akbaba, federasyon yetkilileriyle beraber plaj futbolu sahasında incelemelerde bulundular. TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, “Böyle bir saha bölgede yok. Ufak tefek eksikliklerin tamamlanmasıyla bu sahada Türkiye finali rahatlıkla yapılabilecek. Bugünden sonra da bu final için resmen başvuruda bulunacağız” dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Göksoy ise, bu yılki plaj futbolu etabını temmuz ayının ilk haftasında yapmak istediklerini söyledi. Göksoy, “İlçemizde her yıl düzenlediğimiz festivalle aynı hafta tertip etmek istiyoruz. İlçemizde devam eden gerek hükümet ve gerekse belediye yatırımlarının birçoğunun açılışını festivalde yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle şenlik havasında geçen Plaj Futbolu Turnuvası her zamanki gibi festivalimize renk katacaktır. Plaj Futbolu Türkiye Finali’nin ilçemizde yapılması bizlere gurur verir. Bu final için her türlü desteği vermeye hazırım. Ayrıca ilçemizin spor tesisleri ve doğal güzellikleri nedeniyle profesyonel takımları ilçemizde kamp yapmaya davet ediyorum. Spora ve gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.