DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Videoyu Aç Adilcevaz'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören öğrenciler için mezuniyet tören düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof Dr. Sabir Rüstemli, Adilcevaz Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Eken, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, kurum amirleri ve öğrencilerin katıldığı törende konuşan Adilcevaz  MYO Müdürü Murat Çelik, öğrencilerin çok yoğun ve yorucu bir maratonu başarıyla sonuçlandırdığını söyledi.

Çelik, "Biz burada sadece eğitim vermedik, kendilerine hayatın kolaylıklarını ve zorluklarını da göstermeye çalıştık. Bugün mutluluk ve hüznü bir arada yaşıyorum. Hüzünlüyüm çünkü kendi çocuklarımız gibi gördüğümüz öğrencilerimizden ayrılıyoruz, mutluyum çünkü evlatlarımız mezun oldu ve yeni bir hayata başlıyorlar" diye konuştu.

Öğrenci Arzu Sıngırcı da Adilcevaz'ın kendisi için çok büyük bir anlam ifade ettiğini dile getirdi.

İstanbul'da iyi bir üniversiteye gitme hayali kurduğu sırada eşinin işi dolayısıyla Adilcevaz'da eğitimini sürdürmek zorunda kaldığını, ancak çok güzel anılarla mezun olduğunu kaydeden Sıngırcı, "Başarılı geçen bir eğitim hayatımız oldu. Şimdi iyiki buraya gelmiş Adilcevaz'ın insanıyla tanışmışım diyorum. Bizim üzerimizde büyük emekleri olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Burası gerçekten çok güzel" dedi.

Konuşmaların ardından düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.