DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz'da kurumlar arası voleybol turnuvası başladı

Videoyu Aç Adilcevaz'da kurumlar arası voleybol turnuvası başladı
A
a

Adilcevaz Belediyesi tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kapalı spor salonunda başladı.

10 takımın katıldığı turnuva, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Cevizlibağ Otel takımları arasında oynanan açılış maçı ile başladı. Turnuvanın açılış maçında Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Cevizlibağ Otel takımını 3-1 mağlup etti. Turnuvanın ikinci maçı ise Onkoloji Hastanesi ile Rabia Hatun İmam Hatip Lisesi takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı Onkoloji Hastanesi takımı 3-0 kazandı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Adilcevaz Spor Kulübü Başkanı ve belediye meclis üyesi Fikri Ölçücü, "Bu tür etkinlikler sayesinde amacımız kurumlar ve bireyler arasında birlik beraberliği ve kardeşliği sağlamaktır. Turnuva boyunca centilmence güzel müsabakalar olmasını diliyorum. Ayrıca bu turnuvanın düzenlenmesine katkı sunan Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy'a çok teşekkür ediyorum. İşleri dolayısıyla Ankara'da bulunan başkanımıza selamlarımı iletiyorum" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem ise, ilçede sportif etkinliklerin artırılmasını sağlamaya çalıştıklarını belirterek, turnuvaya katılan tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.