Losev

Adilcevaz'da Kosgeb Girişimcilik Kursunu Görenlere Sertifika Verildi

Videoyu Aç Adilcevaz'da Kosgeb Girişimcilik Kursunu Görenlere Sertifika Verildi
A
a

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Girişim ve Kültür Derneği tarafından açılan kursta başarılı olan 30 girişimci sertifikalarını aldı.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından organize edilen, Girişim ve Kültür Derneği ile KOSGEB iş birliğiyle açılan girişimcilik kursunu başarıyla bitiren 30 genç için tören düzenlendi.

Törende konuşan Kaymakam Özer Özbek, kaymakamlık olarak bir ay önce açtıkları proje merkezini, proje koordinatörünün hayatını kaybetmesi sonucu ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Kaymakam Özer Özbek:

"Açıkçası bu belgeleri alıp evde saklamak hiç de mantıklı değil. KOSGEB'in verdiği bu imkanlardan faydalanmak ve katma değer sağlamak gerekiyor. Ayrıca bu belgeleri sadece ilçemizde değil ülkemizin her tarafında kullanabiliyorsunuz. Ben de belediye başkanımızla beraber lokantalarımızda profesyonel hizmete geçilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu kapsamda başkanımızla beraber ben de lokantada çalışanlara bir takım elbise alma sözü veriyorum. Kursları açan, yardımcı olan, destek veren tüm yöneticilerimiz kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Program sonunda, katkılarından dolayı Girişim ve Kültür Derneği Başkanı Kadir Köstekçi, İŞ-KUR İl Müdürü Alaattin Aslan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Çiftçi'ye plaket verildi.

30 girişimci ile 19 kominin belgelerini aldığı törene Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, kamu kurum amirleri ve kursiyerler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.