Losev

Adilcevaz'da cadde ve sokak isimleri değişti

Videoyu Aç Adilcevaz'da cadde ve sokak isimleri değişti
A
a

Adilcevaz Proje ve Koordinasyon Merkezi'nden cadde ve sokak isimlerin değiştirilme kararı alındı.

Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleşen istişare toplantısında, ilçedeki bazı cadde ve sokakların isimlerinin değiştirilmesi kararlaştırıldı.
 
Belediye Başkanı Necati Gürsoy başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 8 mahallenin sınırları yeniden belirlenmesi, 22 caddenin de isimlerinin değiştirilmesi kararlaştırıldı.
 
Gürsoy, yaptığı açıklamada, vatandaşların adres bulma işlemlerinde kolaylık yaşamaları için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade etti.
 
Çalışmalarının ardından mahalle, cadde ve sokak isimlerinin ulusal adres sistemine uygun hale getirileceğini anlatan Gürsoy, şunları kaydetti:
 
"Harita sistemiyle Adilcevaz'ın hazırda bulunan mahalle, cadde ve sokaklarını harita üzerinden bulmak daha da kolaylaşacak. İnşallah yapacağımız çalışmayla mahalle sınırları, cadde ve sokak isimlerinin yanı sıra binalara numara tabelaları konularak halkın istediği adresi rahatlıkla bulması sağlanacak. Önceliğimiz geçmişte ilçemiz için maneviyatı olan önemli şahsiyetlerin isimlerini bazı caddelerimize vermek. Yaptığımız toplantıda bu yönde kararlar aldık."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.